SOITA 050 569 3859

Välimeren maissa todella osataan nauttia hetkestä ja jokainen hetki on oivallinen käytettäväksi pieneen herkutteluun. Perhe kokoontuu säännöllisesti yhteisen ruokapöydän ääreen ja vaihtaa päivän kuulumiset.

Antipasto on tapa herätellä ruokahalua napostelemalla jotain pientä suolaista ja siemailemalla samalla kylmää juomaa. Suomessa ei vielä ole varsinaista antiopasto -kulttuuria, mutta kukaan ei estä meitä nautiskelemasta elämästä välimerelliseen tapaan. Kata pöytä koreaksi Välimeren herkuilla ja kaada lasiin vaikkapa jotain poreilevaa.

Aito välimerellinen naposteluhetki koostuu vaivattomasti esimerkiksi näistä herkuista:

  • Sitruuna-yrttimarinoitu
  • artisokansydän
  • Sisiliansalaatti
  • Mammouth- yrttioliivi
  • Marinoitu herkkusieni
  • Chili-paprikahillo (juuston seuraksi)
  • Aioli
  • Hummus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Cart Overview