SOITA 050 569 3859

Välimeren maissa todella osataan nauttia hetkestä ja jokainen hetki on oivallinen käytettäväksi pieneen herkutteluun. Perhe kokoontuu säännöllisesti yhteisen ruokapöydän ääreen ja vaihtaa päivän kuulumiset.

Antipasto on tapa herätellä ruokahalua napostelemalla jotain pientä suolaista ja siemailemalla samalla kylmää juomaa. Suomessa ei vielä ole varsinaista antiopasto -kulttuuria, mutta kukaan ei estä meitä nautiskelemasta elämästä välimerelliseen tapaan. Kata pöytä koreaksi Välimeren herkuilla ja kaada lasiin vaikkapa jotain poreilevaa.

Aito välimerellinen naposteluhetki koostuu vaivattomasti esimerkiksi näistä herkuista:

  • Sitruuna-yrttimarinoitu
  • artisokansydän
  • Sisiliansalaatti
  • Mammouth- yrttioliivi
  • Marinoitu herkkusieni
  • Chili-paprikahillo (juuston seuraksi)
  • Aioli
  • Hummus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Cart Overview