Tuotekehitys on yksi päätoimintamuodoistamme. Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita yhteistyössä teollisuus- ja ravintola-asiakkaidemme kanssa. Tuotekehityksestä vastaa keittiömestari Kari Suomaa.
Meiltä onnistuu lukuisten erilaisten tuotteiden ja komponenttien valmistus kastikkeista hilloihin, salsoihin ja salaatteihin. Pakkaukset räätälöimme asiakkaan tarpeen mukaan. Tuotteet voidaan pakata esimerkiksi annospusseihin, dippikuppeihin, pulloihin, ämpäreihin tai IBC-kontteihin.
Olemme kehittäneet tuotteita Suomen merkittävimmille elintarvikealan yrityksille ja pidämme yllä hedelmällistä yhteistyötä heidän tuotekehitystiimiensä kanssa. Pienempien toimijoiden kanssa olemme puolestaan päässeet kehittämään aivan uusia ideoita markkinoille. Toimimme tarvittaessa myös sopimusvalmistajina.
Ota yhteyttä, niin pistetään uudet maut kehitykseen!