SOITA 050 569 3859

Välimeren Herkut

Valmistamme Välimeren Herkut rakkaudella jokaiseen keittiöön – kotikeittiöistä kaikkein suurimpiin.

Katso Tuotteet
Ota yhteyttä

Välimeren Herkut

Makumme tulevat Välimereltä, mutta sydämemme on Suomessa. Pääkaupunkiseudulla sijaitsevassa tehtaassa valmistamme jokaisen tuotteen huolella ja rakkaudella.

Perustettu
Erilaista herkkua

Tarinamme

Oven takana seisoo italialainen, jolla on idea. Carmelo Saglimbeni pyytää luotolla paria oliivipurkkia.

Palermolaisen sitruunatilan kasvatti saa haluamansa ja esittelee marinoidut valkosipulitäyteoliivinsa Leppävaaran Maxi-marketin asiakkaille.
 
On vuosi 1996. Yhden miehen käsityökeittiö alkaa kehittyä kohti tämän hetken kasvavaa, silti yhä käsityöhön ja paikallisuuteen uskovaa espoolaista Ca-Sa Välimeren Herkut Oy:ta.

Temperamenttinen italialainen tuo päivittäin oliivinsa markettiin ja hioo reseptit asiakkaiden avulla klassikoiksi, jotka tänä päivänä ovat tarjolla S-marketien tuoretiskeissä kautta Suomen.

Carmelon tie vie takaisin kotimaahan vuonna 2008, mutta yritys jatkaa menestystarinaansa alkuperäisen yhteistyökumppaninsa Gavrielides Foodsin tytäryhtiönä, samoihin eteläeurooppalaisiin raaka-aineisiin luottaen, samalla käsityöasenteella.

Carmelon hyppyselliset ja kouralliset kirjataan tarkoiksi resepteiksi, jotka uudet työntekijät oppivat kokeneemmilta mestari-kisälli-perinteen mukaisesti.

Espoolaisen käsityökeittiön työntekijät käyvät joka oliivipurkin yhä käsin läpi, valitsevat parhaat ja maustavat niistä Carmelon kehittämät kestosuosikit. Koneita työssä ei tarvita.

​Oliivien lisäksi keittiössä maustuvat artisokat, herkkusienet, valkosipulit ja aurinkokuivatut tomaatit. Noin 130 tuotteen valikoima laajenee viikoittain uusiin välimerellisiin, lähi-itävaikutteisiin ja aasialaishenkisiin salaattisekoituksiin, maustetahnoihin ja kastikkeisiin.

Ca-Sa Välimeren Herkut Oy kasvaa voimakkaasti, minkä ansiosta monipuolinen käsityöläisten joukko täydentyy säännöllisesti uusilla osaajilla.

Katso tuotteemme tästä
Cart Overview