SOITA 050 569 3859

Välimeren Herkut

Valmistamme Välimeren Herkut rakkaudella jokaiseen keittiöön – kotikeittiöistä kaikkein suurimpiin.

Katso Tuotteet
Ota yhteyttä

Maailman maut

Makumme tulevat maailmalta, mutta sydämemme on Suomessa. Nurmijärvellä sijaitsevassa tehtaassa valmistamme jokaisen tuotteen huolella ja rakkaudella.

Perustettu
Erilaista herkkua

Tarinamme

Oven takana seisoo italialainen, jolla on idea. Carmelo Saglimbeni pyytää luotolla paria oliivipurkkia.

Palermolaisen sitruunatilan kasvatti saa haluamansa ja esittelee marinoidut valkosipulitäyteoliivinsa Leppävaaran Maxi-marketin asiakkaille.
 
On vuosi 1996. Yhden miehen käsityökeittiö alkaa kehittyä kohti tämän hetken kasvavaa, silti yhä käsityöhön ja paikallisuuteen uskovaa espoolaista Ca-Sa Välimeren Herkut Oy:ta.

Temperamenttinen italialainen tuo päivittäin oliivinsa markettiin ja hioo reseptit asiakkaiden avulla klassikoiksi, jotka tänä päivänä ovat tarjolla S-marketien tuoretiskeissä kautta Suomen.

Carmelon tie vie takaisin kotimaahan vuonna 2008, mutta yritys jatkaa menestystarinaansa alkuperäisen yhteistyökumppaninsa Gavrielides Foodsin tytäryhtiönä, samoihin eteläeurooppalaisiin raaka-aineisiin luottaen, samalla käsityöasenteella.
Carmelon hyppyselliset ja kouralliset kirjataan tarkoiksi resepteiksi, jotka uudet työntekijät oppivat kokeneemmilta mestari-kisälli-perinteen mukaisesti.

Vuonna 2022 Nurmijärvelle on noussut nykyaikainen, laatusertifioitu tuotantolaitos, jolle vastuullisuus ja laatu ovat arvoista tärkeimpiä. Koekeittiössä intohimoiset mestarimme testaavat uusia makuja, joista useimmat ovat valmiita maailmanvalloitukseen.

Käsityökeittiön työntekijät käyvät edelleen jokaisen oliivipurkin käsin läpi, valitsevat parhaat ja maustavat niistä Carmelon kehittämät kestosuosikit. Koneita työssä ei tarvita.

Oliivien lisäksi keittiössä maustuvat artisokat, herkkusienet, valkosipulit ja aurinkokuivatut tomaatit.

Yli 200 tuotteen valikoima laajenee viikoittain uusiin Casa Gourmet -nimeä kantaviin tuotteisiin. Välimerellisyys kulkee mukana yrityksemme nimessä, mutta olemme avoimia koko maailman tarjoamille makuelämyksille.

Katso tuotteemme tästä
Cart Overview