SOITA 050 569 3859

Hummus, eli kikhernetahna on alun perin kotoisin Libanonista. Historian saatossa se on kuitenkin vallannut muutkin Välimeren ympäristön arabiankieliset maat –ja viime vuosina myös Pohjoismaat.

Perinteinen hummus maustetaan valkosipulilla, oliiviöljyllä, sitruunamehulla ja murskatuista seesaminsiemenistä valmistetulla tahinilla. Hummus taipuu kuitenkin moneen, ja niinpä olemme keittiössämme kehitelleet siitä monenlaisia versioita, muun muassa suomalaiseen makuun sopivan punajuurihummuksen.

Hummus on täysin kasviperäinen proteiininlähde, jolla on helppo rikastaa ruokavaliotaan ympäristöystävällisesti. Hummusta voi käyttää esimerkiksi salaatinkastikkeena, dippikastikkeena tai leivän päällä. Siitä voi myös koostaa herkullisen aterian lisäämällä hummuspedille esimerkiksi paahdettuja juureksia. Hummus toimii myös erinomaisena ja täyttävänä matkaeväänä suoraan purkista lusikoituna.

Hummus sopii erinomaisesti monenlaiseen ruokavalioon, sillä se on maidotonta, vegaanista ja gluteenitonta.

Välimeren herkkujen hummusvalikoimaan kuuluu tällä hetkellä: perinteinen hummus, punajuurihummus, sekä vihreä hernehummus.

Mikä on sinun suosikkisi?

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Cart Overview