SOITA 050 569 3859

Maukkaiksi marinoidut valkosipulinkynnet ovat olleet yksi suosituimmista herkuistamme alusta asti. Niillä saa nopeasti mukavaa potkua salaattiin, näyttävyyttä alkupalapöytään ja makua muuten mietoon reseptiin.

Valkosipulia on käytetty jo vuosituhansia. Tiedetään, että sumerit käyttivät valkosipulia kulinaarissa tarkoituksessa jo 5000 vuotta ennen ajanlaskumme alkua. Oletetaan, että tuo nykyoloissa lähes kaikkialla maailmassa kasvava kasvi on kotoisin alun perin Lounais-Aasiasta, sisä-Aasian aroilta tai Intiasta. Valkosipuli jakaa ihmiset usein kahteen leiriin. Osa rakastaa, osa ei. Yhtä kaikki marinoitu valkosipuli maistuu monelle, vaikkei muuten valkosipulin maku miellyttäisikään.

Meillä on omat salaiset reseptimme marinoitujen valkosipulinkynsien valmistukseen. Reseptit ovat pitkän tuotekehittelyn tulos ja siksi niitä nautitaan suomalaisessa arjessa päivittäin.

Jokainen valkosipulin ystävä tietää, että marinoitua valkosipulia voi nauttia ihan joka tilanteessa, mutta tässä muutama vinkki:

-Lisää marinoituja valkosipulinkynsiä kreikkalaiseen salaattiin tuomaan makua. Ne ovat täydellinen lisuke vahvalle fetajuustolle.

-Mausta leipätaikina marinoiduilla valkosipulinkynsillä, ja anna valloittavan välimerellisen tuoksu täyttää kotisi.

-Valmista italialaisia paahdettuja bruschetta-leipäsiä kirsikkatomaateista ja marinoiduista valkosipulinkynsistä.

-Lisää marinoituja valkosipuleita pihvin päälle. Et tarvitse muita mausteita.

Miten sinä tykkäät nauttia marinoituja valkosipulinkynsiä?

 

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Cart Overview